Hjælp
Roller og adgang i nerix
Roller og adgang er til virksomhedsarbejdsområder. En rolle er en liste over, hvad en person kan gøre. Arbejdsområdets regler gælder først, og en persons egne indstillinger kan kun indsnævre dem.
Folk uden for virksomheden
Roller markeret Uden for virksomheden bruger ikke en medlemsplads.
Hvem kan se en chat
Chats starter som Kun mig. Knappen Del åbner Hvem kan se denne chat: Kun mig, Disse personer (vælg personer og teams) eller Alle i arbejdsområdet, når dine tilladelser giver mulighed for det. Et særskilt afsnit, Offentligt link, styrer det skrivebeskyttede link.
En chat, der er delt med dig, er skrivebeskyttet. Fortsæt i min egen chat laver din egen kopi. Kun chattens ejer kan stille endnu et spørgsmål, omdøbe den, fastgøre den, arkivere den, slette den eller dele den.
Filer og dokumenter
Mapper og dokumenter har deres egne adgangsskærmbilleder. nerix svarer kun ud fra det, den spørgende person må se.
To lag af indstillinger
For mig (Konto, Sprog og udseende, Mine svar, Hukommelse, Forbindelser) tilhører personen. For arbejdsområdet (Arbejdsområde, Brand og oplysninger, Afsendelse af e-mails, AI-udbydere, Fakturering og forbrug, Privatliv og data) bestemmes af ejere og administratorer.