Hoppa till innehåll

Hjälp

Så registrerar du dig i nerix

Ett nerix-konto tar några minuter. Varje ny arbetsyta börjar på den kostnadsfria planen, så att du kan titta runt innan du betalar för något.

Personlig eller företag

En personlig arbetsyta är en enda person. Utrymmen, Möten, Bokningssidor, Servicedesk, Feedback och Kontroller erbjuds inte där, och det finns inga medlemmar eller roller.

En företagsarbetsyta är till för ett team. Den har medlemmar, team och roller, och affärsfunktionerna kan slås på när du behöver dem.

Du kan ändra en personlig arbetsyta till en företagsarbetsyta senare: Inställningar, Arbetsyta, Byt till en arbetsyta för företag. Det slår inte på något av sig självt och öppnar Ställ in så att du kan välja.

Ställ in

Ställ in frågar vad arbetsytan ska användas till. Du öppnar det från kortet (Ställ in steg för steg) eller från Inställningar, och inget tvingar dig. I en personlig arbetsyta svarar du med några tryck. I en företagsarbetsyta pratar du med en inställningschatt som visar vad den slår på, med Jag väljer själv för att välja för hand och Hoppa över för att börja med bara kärnan.

Var dina data finns

Våra servrar finns i Gravelines i Frankrike, och krypterade filer och säkerhetskopior finns i Amsterdam i Nederländerna. Nya arbetsytor skickar dokument och frågor bara till AI-leverantörer som körs i EU. Ägare och administratörer kan ändra detta under Inställningar, AI-leverantörer, och kan när som helst gå tillbaka till enbart EU.

Läs vidare